Kurs-Der Şube Başkanı Mustafa Varilci’den Rektör Aktekin’e Ziyaret

19 Haziran 2021 1294
Kurs-Der Şube Başkanı Mustafa Varilci’den Rektör Aktekin’e Ziyaret

Özel Öğretim Kursları ve Kişisel Gelişim Kursları Derneği (Kurs-Der) Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Varilci, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk Yiğit, Melih Özyiğit ve Abdulhamit Koca ile birlikte, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret eden ve Kurs-Der hakkında Rektör Aktekin’e bilgi veren Başkan Mustafa Varilci,  Türkiye genelinde kurulan Özel Öğretim Kursları ve Kişisel Gelişim Kursları Derneği olarak Nevşehir’de şehrin eğitimini ilgilendiren ve öğretimle ilgili bütün faaliyetleri ortak bir çatı altında toplayarak, şehrin başarısını en yüksek seviyeye çıkarmayı amaçladıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve derneğin eğitim - öğretim adına güzel çalışmalar yürüteceğine inandığını belirten Rektör Aktekin ise, Başkan Mustafa Varilci ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Aktekin ayrıca, üniversite olarak Kurs-Der ile eğitim – öğretim alanında ortak çalışmalar yürütebileceklerini sözlerine ekledi.