Nevşehir Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi’nden Rektör Aktekin’e Ziyaret

21 Haziran 2021 1741
Nevşehir Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi’nden Rektör Aktekin’e Ziyaret

Nevşehir Merkez Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Muhammet Orçin beraberinde Müdür Yardımcısı Serpil Aşıcı ve Tarih Öğretmeni Solmaz Kutsal Han ile birlikte, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i beraberindeki heyetle makamında ziyaret eden Cemil Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Muhammet Orçin, okul ve yürütülen faaliyetler hakkında kendisine bilgi verdi. Lise Müdürü Orçin ayrıca, eğitim – öğretim başta olmak üzere sosyal, kültürel ve diğer alanlarda üniversite ile birlikte ortak çalışma ve projeler düzenlemeyi planladıklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Okul Müdürü Muhammet Orçin ve beraberindekilere teşekkür eden Rektör Aktekin ise, üniversite olarak geleceğin teminatı olan gençlerin en iyi şekilde yetiştirilmesi ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bünyesinde görev yapan tüm personele yönelik planlanan her türlü proje ve çalışmaya destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.