Rektör Aktekin İdari Birim Yetkilileriyle Yeni Eğitim – Öğretim Yılına Hazırlık Toplantısı Yaptı

22 Haziran 2021 1450
Rektör Aktekin İdari Birim Yetkilileriyle Yeni Eğitim – Öğretim Yılına Hazırlık Toplantısı Yaptı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversite bünyesinde bulunan idari birim yetkilileriyle yeni eğitim – öğretim yılı hazırlık toplantısında bir araya geldi.

NEVÜ Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesislerinde NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; NEVÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu ve Prof. Dr. Serkan Şahinkaya, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Köse, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Savaş Benli, Bilgi İşlem Daire Başkanı M. Umut Atasever, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Cem Öztürk, Öğrenci İşleri Daire Başkan V. Bünyamin Ergen, Personel Daire Başkanı Tahir Dağaslan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ümit Eğribaş, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Murat Eker, Avukat Hakan Süreyya Tezcan ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Rıza Günaydın katıldı.

Üniversite tarafından yürütülen çalışmaların ve yeni eğitim- öğretim yılına yönelik yapılan hazırlıkların ele alındığı toplantıda konuşan Rektör Aktekin, üniversite olarak pandemi koşullarına rağmen alınan sıkı tedbirlerle 2020-2021 eğitim – öğretim yılını sorunsuz bir şekilde atlattıklarını söyledi.

Aktekin, “Geçtiğimiz yıl başlayan ve tüm insanlığı her alanda etkileyen salgın özellikle eğitim kurumlarını, eğitim gören çocuklarımız ile gençlerimizi de olumsuz şekilde etkiledi. Bu süreç içerisinde biz de üniversite olarak öğrencilerimizin eğitimlerinin aksamamasına yönelik başta uzaktan eğitim sistemimiz olmak üzere tüm alt yapımızı tamamlayarak güçlendirdik. Bunların yanı sıra ana yerleşkemiz ve ilçe yerleşkelerimizde bulunan Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu, Kütüphane, Kongre ve Kültür Merkezi, Spor Merkezi, Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesisi ve diğer tüm birimlerimizin eksikliklerini ve sorunlarını da yerinde tespit ederek birçoğunu çözdük.

2021-2022 eğitim – öğretim yılının 13 Eylül 2021 tarihinde yüz yüze başlaması yönündeki beklentilerimiz doğrultusunda kalan eksikliklerimizi de hep birlikte hızlı bir şekilde çözerek yeni eğitim – öğretim yılına hazırlanmış olacağız.  Ben şahsım ve üniversitem adına bu zorlu süreçte göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlere ve tüm personelimize bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Rektör Aktekin’in konuşmalarının ardından toplantı, yeni dönemle ilgili eksiklerin gözden geçirilerek yapılacak hazırlıkların takvime bağlanmasıyla sona erdi.