Rektör Aktekin Mezun Olan Öğrencileri ve Ailelerini Makamında Misafir Etti

09 Temmuz 2021 1279
Rektör Aktekin Mezun Olan Öğrencileri ve Ailelerini Makamında Misafir Etti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) 2020-2021 eğitim-öğretim yılında mezun olan öğrencilerin aileleri Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret ederek, kendilerine teşekkür ettiler.

NEVÜ 2020-2021 Mezuniyet Töreni etkinliğine katılmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinden üniversiteye gelen mezun öğrencilerin ailelerini karşılayarak makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek ailelerin NEVÜ Mezuniyet Törenine katılımları ve ziyaretlerinden dolayı onur duyduğunu ifade etti. 

Ziyarette aileler ile bir süre sohbet eden Rektör Aktekin yaptığı konuşmada,  “2020-2021 Mezuniyet Törenimiz vesilesiyle geldiğiniz üniversitemizde sizleri ağırlamak bizler için büyük onur, büyük bir mutluluk. Büyük fedakarlıklarla yetiştirdiğiniz çocuklarınızı bize emanet ettiniz. Bu gün bu kıymetli emanetinizi kendine güvenen, kendi ayakları üzerinde duran, alanlarında yetişmiş insanlar olarak teslim etmenin gönül huzurunu yaşıyoruz.

Evlatlarınızın bu mutlu gününü paylaşmanın gurur ve kıvancını yaşamak ise en büyük hakkınız. Ne kadar gurur duysanız azdır. Sizleri böyle evlatlar yetiştirdiğiniz için kutluyorum, saygılarımı sunuyorum. Bizler de hocaları olarak, evlatlarınızın size yaşattığı bu gururda pay sahibi olmanın mutluluğunu ayrıca yaşıyoruz. Yolları ve bahtları açık olsun. Üniversitemiz, değerli mezunlarına bundan sonra da kurumsal olarak gerekli desteği vermeye devam edecektir” dedi.  

NEVÜ Merkez Kampüsü gezerek yetkililerden bilgi alan aileler, Mezuniyet Töreni etkinlikleri ve ziyaretleri boyunca kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı Rektör Aktekin ve tüm yetkililere teşekkür ettiler.