Rektör Aktekin, Emekli Olan Personele Hizmetlerinden Dolayı Teşekkür Ederek Plaket Takdiminde Bulundu

12 Temmuz 2021 2039
Rektör Aktekin, Emekli Olan Personele Hizmetlerinden Dolayı Teşekkür Ederek Plaket Takdiminde Bulundu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, emekliliğe ayrılan personeli makamında ağırlayarak değerli hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversitenin değişik birimlerinde uzun yıllar görevlerde bulunan ve en son Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı görevini yürüten Sibel Akbaş, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Mustafa Özdemir ve Turizm Fakültesi Bilgisayar İşletmeni Nihat Kılıç’ı makamında kabul etti.

Emekliliğe ayrılan personele bundan sonraki hayatlarında sağlık, huzur ve mutluluk dileyen Rektör Aktekin, “Biz üniversite olarak akademik, idari personelimiz ve öğrencilerimizle birlikte büyük bir aileyiz. Bu bağlamda üniversitemizin sosyal, kültürel, fiziki ve bilimsel anlamda hızla büyüyüp gelişmesinin her safhasında sizlerin ve aramızda olmayan bütün herkesin büyük emeği ve katkıları bulunmakta. Bugüne kadar başta saygı olmak üzere hoşgörü ve özveri ile üniversitemize verdiğiniz hizmetlerinden ötürü sizlere şahsım ve üniversitem adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Ayrıca emekliliğinizle başlayacak olan bundan sonraki yaşamınızda da aileniz başta olmak üzere tüm sevdiklerinizle sağlıklı, huzurlu ve güzel günler geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

Rektör Aktekin daha sonra Üniversite Genel Sekreteri Nihat Çavuşoğlu’nun da hazır bulunduğu makam kabulünde emekliliğe ayrılan Sibel Akbaş, Mustafa Özdemir ve Nihat Kılıç’a plaket takdiminde bulundu.