Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Yayın Talebi Başvurusu

16 Ağustos 2021 1095
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Yayın Talebi Başvurusu

Değerli araştırmacılarımız,

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığımız örgütlenmesi içerisinde, kütüphane koleksiyonumuzun kullanıcı ihtiyaçları doğrultusunda, uygun bütçelendirme ve seçim-sağlama ile genişletilmesi ve birim kütüphaneleri ile eşgüdüm içerisinde kullanıcıların hizmetine sunulması hedeflenmektedir.

Üniversitemiz merkez kütüphanesinde 63.000'e yakın basılı, 3.750.000'dan fazla elektronik kitap hizmete sunulmaktadır. Kayıtların büyük bölümü çevrimiçi katalogumuzda taranır durumdadır.

Koleksiyonumuzun geliştirilmesinde siz kullanıcılarımızın desteği bizim için çok önemlidir. Kütüphanemiz dermesinde bulunmasını istediğiniz kaynakları kütüphane üyeliği sırasında ya da kütüphanemiz danışma bankosuna başvurarak temin edeceğiniz KOHA Otomasyon programı şifreniz ile sisteme giriş yaparak, “Satın alma teklifleriniz” başlığı altındaki “Yeni satın alma önerisi” formunu doldurarak kolaylıkla bize iletebilirsiniz.

Ayrıca Fakülte ve Yüksekokullarınız aracılığı ile, merkez kütüphanemiz web sayfasında bulunan Kitap Talep Formu’nu kullanarak, Merkez ve birim kütüphanelerimize satın alınmasını talep ettiğiniz kitapları bildirebilirsiniz.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Yayın Talebi Başvurusu