Ürgüp Sebahat ve Erol TOKSÖZ Turizm Meslek Yüksekokulu Azami Öğrenim Süresini Dolduran Öğrencilere Verilen Ek Sınav Hakkı İle İlgili Duyuru

26 Ağustos 2021 983
Ürgüp Sebahat ve Erol TOKSÖZ Turizm Meslek Yüksekokulu Azami Öğrenim Süresini Dolduran Öğrencilere Verilen Ek Sınav Hakkı İle İlgili Duyuru

AZAMİ ÖĞRENİM SÜRESİNİ DOLDURAN ÖĞRENCİLERE VERİLEN EK SINAV HAKKI İLE İLGİLİ DUYURU

1. 2016 - 2017 Eğitim – Öğretim Güz yarıyılında kayıt yaptırmış olup bir yıl kayıt dondurmuş veya isteğe bağlı hazırlık sınıfı okumuş öğrencilerimize; devam şartını sağlayıp başarısız oldukları bütün derslerden, iki ek sınav hakkı verilmiştir.

2. 2017 - 2018 Eğitim – Öğretim Güz yarıyılında kayıt yaptırmış olan öğrencilerimize; devam şartını sağlayıp başarısız oldukları bütün derslerden, iki ek sınav hakkı verilmiştir. (Kayıt dondurmuş veya isteğe bağlı hazırlık sınıfı okumuş olanlar hariç)

a) Birinci Sınav          : 6 - 8 Eylül 2021 tarihleri arasında,

b) İkinci Sınav           : 9 – 10 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

3. Sınavlara Son Başvuru Tarihi: 1 Eylül günü mesai saati bitimine kadardır. 2020-2021 Eğitim – Öğretim yılı bahar döneminde harç ücreti ödememiş bu kapsamdaki öğrencilerin sınavlara girebilmeleri için harç borcunu ödemeleri gerekmektedir.

4. Başvuru aşağıdaki formun doldurulup kayıt danışmanına onaylatmak suretiyle elden teslim ile yapılacaktır.  Elden teslim imkânı bulamayan öğrenciler, doldurdukları formu son başvuru tarihine kadar okulumuzun meil adresine gönderip, taahhütlü posta/kargo yoluyla da okulumuz öğrenci işlerine gönderebilirler.

5. Aynı durumda olup, hiç almadıkları ve devamsızlık sebebiyle başarısız oldukları ders sayısı altı (6) ve daha fazla olan öğrencilerin kayıtları silineceğinden ek sınav hakkı bulunmamaktadır.

Sınava girebilecek öğrenci listesi aşağıdaki linktedir.

Azami Süreyi Aşan ve Ek Sınavlara Girebilecek öğrencilerin listesi için tıklayınız.


Azami Süre Başvuru Formu'nu indirmek için tıklayınız.