2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü 2021 Özel Yetenek Sınav Sonuçları

31 Ağustos 2021 1138
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü 2021 Özel Yetenek Sınav Sonuçları

Engelli Kadın Adaylar

Engelli Erkek Adaylar

Olimpik Milli Kadın Adaylar

Olimpik Milli Erkek Adaylar

Olimpik Olmayan Milli Kadın Adaylar

Olimpik Olmayan Milli Erkek Adaylar

Genel Kadın Adaylar

Genel Erkek Adaylar

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Antrenörlük Eğitimi Bölümünü kazanan tüm adayların kayıt işlemlerini, 31 Ağustos - 03 Eylül 2021 tarihleri arasında saat 17:00'a kadar tamamlamaları zorunludur. Bu tarihler arasında kayıtlarını yaptırmayan adayların yerine, birinci (1.) yedek adaydan başlamak üzere, yedekler listesindeki adayların kayıtları yapılacaktır. Kayıtlar Spor Bilimleri Fakültesi, Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğrenci işlerinde yapılacaktır.

Bölümümüze kayıt yaptıran adaylar, isteğe bağlı İngilizce hazırlık eğitimi alabileceklerdir. İngilizce hazırlık okumak isteyen adayların konuyla ilgili formu kayıt sırasında doldurması gerekmektedir.

Kayıt sırasında istenilen belgeler;

  • 1 adet Lise Diplomasının aslı veya noter onaylı aslı gibidir ve fotokopisi
  • 1 adet vesikalık fotoğraf
  • 1 adet Devlet veya Özel Hastanelerden alınan "Spor Bilimleri Fakültesi, Antrenörlük Eğitimi Bölümünü okumasında sakınca yoktur" ibareli tam teşekküllü sağlık raporu (Heyet Raporu). Bu raporun alınması belli bir süreyi kapsadığından adayların bu konuda dikkatli olmaları ve hastanelere başvuruda gecikmemeleri önemlidir. Heyet Raporunda en az 5 farklı hekim onayı ve imzası olması şarttır. Heyet raporunu kayıt tarihlerinde teslim edemeyen adaylar, şahsen kayıt sırasında heyet raporunu en geç 13 Eylül 2021 saat 17:00'a kadar teslim edeceklerine dair imzalı tahhütnameyi verdiklerinde kayıtları yapılacaktır.


Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı
  Prof. Dr. Serkan ŞAHİNKAYA