2021-2022 Akademik Yılı Zorunlu Hazırlık Sınıfları Yeterlilik Sınavı Duyurusu

09 Eylül 2021 1807
2021-2022 Akademik Yılı Zorunlu Hazırlık Sınıfları Yeterlilik Sınavı Duyurusu

Zorunlu Hazırlık Yeterlilik Sınavı (İngilizce Öğretmenliği Bölümü, Almanca Öğretmenliği Bölümü ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) Bölümü Öğrencileri İçin)

Zorunlu Hazırlık Yeterlilik Sınavı 23-24 Eylül 2021 Perşembe ve Cuma günleri gerçekleştirilecektir.

23 Eylül 2021 Perşembe günü:

  • Birinci Aşama (Dilbilgisi ve Okuma Becerisi) saat 10.00’da, 
  • İkinci Aşama (Dinleme ve Yazma Becerileri) ise saat 13:30'da,

24 Eylül 2021 Cuma günü:

  • Üçüncü Aşama (Konuşma Becerisi) saat 10.00’da Yabancı Diller Yüksekokulunda gerekli pandemi önlemleri alınarak yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimizin yanlarında maske bulundurmaları ve HES kodlarını hazırda tutmaları zorunludur.

Sınav salonlarının bulunduğu bölgeye sadece öğrencilerin girmesi bina içinde ve salonlarda kalabalık oluşmaması açısından önemlidir.

Öğrencilerimiz Yabancı Diller Yüksekokulu web sitesinde “daha sonra duyurulacak” olan sınıflarda sınava gireceklerdir. Sınıf listeleri aynı zamanda bina girişinde ve sınıfların kapılarında da asılı olacaktır. Öğrencilerimizin bu listeleri dikkate alarak sınava kendi sınav salonlarına girmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimizin bütün oturumlarda maske takmaları hem kendilerinin hem de okulumuz personelinin sağlığını korumak açısından zorunludur.

Öğrencilerimizin kalem, silgi, vb. ihtiyaçlarını kendilerinin karşılamaları gerekmektedir. Sınav öncesinde ya da esnasında birbirleriyle herhangi bir alışveriş içinde bulunmaları kesinlikle yasaktır.