NEVÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü'nden Akademik Söyleşiler – 1

10 Eylül 2021 1222
NEVÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü'nden Akademik Söyleşiler – 1

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü (SBE) tarafından aylık Akademik Söyleşiler düzenlenecektir.Her ayın 15. günü saat 21.00’de üniversitemiz alt yapısıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek söyleşilerin konuları sosyal bilimlerde güncel konulardan oluşmaktadır. Söyleşilere öğretim üyeleri, yöneticiler, uzmanlar, öğrenciler ve ilgi duyan herkes katılabilir. Her ay farklı bir konuğun katılımıyla gerçekleştirilecek olan söyleşilerin amacı başta NEVÜ-SBE öğrencileri olmak üzere tüm katılımcılara yeni bakış açıları kazandırma, küresel gelişmeleri akademik bir bakışla yorumlama ve güncel eğilimleri takip etme noktasında yardımcı olmaktır.

Bu kapsamda söyleşilerden ilki 15 Eylül 2021 tarihinde saat 21.00’de Prof. Dr. Servet KARABAĞ tarafından “Küresel Coğrafi Riskler” başlığı ile gerçekleştirilecektir. Prof. Dr. Servet KARABAĞ Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Coğrafya Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyelerindendir.

Söyleşiye katılmak için https://nevu.link/sbeas1 adresini ziyaret edebilirsiniz. Bu sayfadaki isim, soy isim ve e-posta adresi kısımları doldurulduktan sonra söyleşi bağlantısı e-posta adresinize gönderilecektir.


NEVÜ  Sosyal Bilimler Enstitüsü'nden Akademik Söyleşiler – 1