Nevşehir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Saltık ve Beraberindeki Heyet Rektör Aktekin’i Ziyaret Etti

29 Eylül 2021 1151
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Saltık ve Beraberindeki Heyet Rektör Aktekin’i Ziyaret Etti

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık beraberinde Ölçeme Değerlendirme Merkezi’nden oluşan heyetle birlikte, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık beraberinde Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezi ekip sorumlusu  Abdullah Çiftçi, ekip üyesi Özge Ersan ve ekip üyesi Yasin Dalkılıç ile birlikte, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret etti. Ölçme Değerlendirme Merkezi olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında Rektör Aktekin’e bilgi veren İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık üniversite ile de ortak yapılması planlanan çalışmalara değindi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkür eden ve üniversite olarak Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte birçok alanda ortak proje ve çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Rektör Aktekin, bundan sonra da eğitim, seminer, konferans ve diğer alanlarda kendilerine her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Rektör Aktekin ve heyet daha sonra üniversite iş birliğinde yapılabilecek faaliyet üzerine bir süre görüştü.