NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri Devam Ediyor!

08 Kasım 2021 1176
NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri Devam Ediyor!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitimde Mükemmeliyet Uygulama ve Araştırma Merkezi (NEVEMM) tarafından üniversitemiz akademik personeline yönelik hazırlanan NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri, Çarşamba günü saat 19.00’da “BİR DERSİN ANALİZİ Bilişsel, Duyuşsal ve Psikomotor Farkındalık” konulu eğitim ile devam edecektir.

NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri, öğrenme-öğretme süreçleri başta olmak üzere eğitimin felsefi ve tarihsel temelleri, eğitimde ölçme değerlendirme gibi eğitimin temel bileşenlerine yönelik olarak öğretim elemanlarının farkındalıklarını artırmak için hazırlanan çevrimiçi eğitim serisidir. Serinin 2. eğitimi (BİR DERSİN ANALİZİ Bilişsel, Duyuşsal ve Psikomotor Farkındalık) kapsamında bir derse nasıl hazırlanacağı, dersin nasıl analiz edileceği ve ders izlencesinin (syllabus) nasıl hazırlanacağı gibi konular ele alınacaktır.

Üniversitemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Ergin ERGİNER tarafından 10 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 19:00’da Zoom üzerinden çevrimiçi ve NEVÜ-NEVEMM youtube kanalından canlı gerçekleştirilecek eğitime başta yeni göreve başlayan akademik personellerimiz olmak üzere tüm akademik personelimiz davetlidir.

Katılım linki:  https://us02web.zoom.us/j/81545069617

 

NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri Devam Ediyor!