NEVÜ’de Ücretsiz Ring Seferi Hizmeti Tüm Kampüslere Başlatıldı

11 Aralık 2021 1756
NEVÜ’de Ücretsiz Ring Seferi Hizmeti Tüm Kampüslere Başlatıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, daha önce birkaç kampüste başlattıkları öğrenciler ve görevli personel için ücretsiz ring sefer hizmetini üniversitenin diğer kampüslerine de yaygınlaştırdıklarını belirtti.

Rektör Aktekin, “Yüz yüze başlayan yeni eğitim-öğretim yılımızla birlikte başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm akademik ve idari personelimize daha iyi hizmetler sunmak adına çözüm odaklı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özellikle yoğun kış şartlarında bu hizmetin önemli bir çözüm sunacağını düşünmekteyiz.

Bu kapsamda Merkez Kampüs, Hacıbektaş Güzel Sanatlar Fakültesi, Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Acıgöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu, Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Turizm Meslek Yüksekokulu, Kozaklı Meslek Yüksekokulu olmak üzere Ücretsiz Ring Seferi Hizmetimizi üniversitemizin merkez ve ilçelerindeki kampüslere de sunmuş bulunuyoruz.

Üniversitemiz Damat İbrahim Paşa Yerleşkesinde de öğrencilerimizin ve personelimizin okul binaları, ana giriş kapıları ve konutları arasında ulaşımını kolaylaştırmak adına belirlenen noktalarda otobüs durakları oluşturmuştuk. İsteyen öğrencilerimiz ve görevli personelimiz hafta içi belirlenen gün, saat ve güzergahlardaki ring seferi hizmetinden ücretsiz yararlanabilirler.

Ücretsiz ring sefer hizmetinin gerçekleşmesi noktasında kıymetli katkılarından dolayı akademik ve idari birimlerimiz ile tüm paydaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.