"Yapay Zeka ve Eğitim" Konulu Eğitici Farkındalık Eğitimi

15 Aralık 2021 1555
"Yapay Zeka ve Eğitim" Konulu Eğitici Farkındalık Eğitimi

NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri Doç. Dr. Şeyhmus AYDOĞDU’nun “Yapay Zeka ve Eğitim”  Konulu Eğitimi ile Devam Ediyor!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitimde Mükemmeliyet Uygulama ve Araştırma Merkezi (NEVEMM) tarafından üniversitemiz akademik personeline ve lisansüstü öğrencilerine yönelik hazırlanan NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri “Yapay Zeka ve Eğitim” konulu eğitim ile devam edecektir.

NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri, öğrenme-öğretme süreçleri başta olmak üzere eğitimin felsefi ve tarihsel temelleri, eğitimde ölçme değerlendirme gibi eğitimin temel bileşenlerine yönelik olarak öğretim elemanlarının farkındalıklarını artırmak için hazırlanan çevrimiçi eğitim serisidir.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Şeyhmus AYDOĞDU tarafından 15 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 19.00’da Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek ve NEVÜ-NEVEMM youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak eğitime tüm akademik personelimiz ve lisansüstü öğrencilerimiz davetlidir.

Katılım linki:  https://us02web.zoom.us/j/89273232011

"Yapay Zeka ve Eğitim" Konulu Eğitici Farkındalık Eğitimi