NEVÜ ve Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında “Eğitimde İş Birliği Protokolü” İmzalandı

16 Şubat 2022 1957
NEVÜ ve Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında “Eğitimde İş Birliği Protokolü” İmzalandı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, H. Avni İncekara Fen Lisesi’nde uygulanan Fen Bilimleri müfredatının amaçları doğrultusunda “Eğitimde İş Birliği Protokolü” imzalandı.

NEVÜ Rektörlük makamında gerçekleştirilen “Eğitimde İş Birliği Protokolü” imza törenine; NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Şahinkaya ve H. Avni İncekara Fen Lisesi Müdürü Rauf Denizler katıldı.

Protokole İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat ile birlikte imza atan ve iki kurum arasında imzalanan eğitimde iş birliği protokolünün hayırlı olmasını dileyen NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, “Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı H. Avni İncekara Fen Lisesi’nde uygulanan Fen Bilimleri müfredatının amaçları doğrultusunda iş birliği alanlarını ‘Eğitim-Öğretim’ ve ‘Eğitim Yönetimi’nin oluşturduğu eğitim-öğretim faaliyetlerinin niteliğini arttırıcı, üniversitemizin akademik bilgi ve destekleri ile her türlü rehberlik, danışmanlık hizmetlerinden ve ihtiyaç duyulan fiziki mekânlarının kullanımına yönelik protokole İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Memet Polat ile birlikte imza attık.

Protokol kapsamında H. Avni İncekara Lisesi’nde eğitim gören öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilecek yerel, ulusal ve uluslararası konularda bilimsel çalışmalara yönelik program ve proje hazırlamaları hususlarında üniversite olarak kendilerine bilimsel ve akademik olarak destek vereceğimiz gibi öğrencilerimiz üniversitemiz kütüphanelerinden ve Teknopark’tan, kariyer merkezlerinin etkinliklerinden, atölye ve laboratuvarlarından da yararlanabilecekler.

Ayrıca kurumlar arası iş birliği çerçevesinde üniversitemizde görev yapan öğretim elemanlarımız H. Avni İncekara Lisesi’nde derslere ve toplantılara katılarak destek verecekleri gibi, okulda görev yapan yönetici ve öğretmenler de üniversitemizin kendilerine sunacağı imkânlardan faydalanabilecek.

Ben bu vesileyle üniversitemiz ile Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz arasında imzaladığımız protokolün her iki kurum için tekrar hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Vermiş oldukları desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin ve yönetimine teşekkür eden İl Müdürü Memet Polat da,  iki kurum arasında imzalanan protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.