Nevşehir Uğur Okulları’ndan NEVÜ Rektörü Aktekin’e Ziyaret

24 Şubat 2022 1084
Nevşehir Uğur Okulları’ndan NEVÜ Rektörü Aktekin’e Ziyaret

Nevşehir Uğur Okulları Müdür Yardımcısı Onur Aydın, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i beraberinde Fen Bilimleri Öğretmeni Nehir Korkmaz ve Matematik Öğretmeni Fatmanur Orhan ile makamında ziyaret eden Nevşehir Uğur Okulları Müdür Yardımcısı Onur Aydın, bilimsel ve akademik eğitim ile öğrenceleri geleceğe hazırlayan okul ve yürüttükleri çalışmalara dair Rektör Aktekin’e bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Müdür Yardımcısı Onur Aydın ve öğretmenlere teşekkür eden Rektör Aktekin, ülkenin teminatı olan çocukların en iyi şartlarda eğitim alarak alanlarında yenilikçi birer birey olarak yetişmelerine tüm eğitim camiası olarak büyük önem verdiklerini söyledi. Rektör Aktekin ayrıca üniversite olarak eğitim alanında, eğitim-öğretim faaliyetlerinin niteliğinin artırılması ve öğretmenlerin mesleki gelişimlerine yönelik yapılacak her türlü çalışma ve projelere destek olacaklarını da ifade etti.