“Duygusal Zeka” Konulu Eğitici Farkındalık Eğitimi

20 May 2022 1187
“Duygusal Zeka” Konulu Eğitici Farkındalık Eğitimi

NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri Prof. Dr. Osman SAMANCI’nın “Duygusal Zeka”  Konulu Eğitimi ile Devam Ediyor!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitimde Mükemmeliyet Uygulama ve Araştırma Merkezi (NEVEMM) tarafından üniversitemiz akademik personeline yönelik hazırlanan NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri “Duygusal Zeka” konulu eğitim ile devam edecektir.

Atatürk Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Osman SAMANCI tarafından 20 Mayıs 2022 Cuma günü saat 20.00’de Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek eğitime tüm akademik personelimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.

Katılım linki:   https://us06web.zoom.us/j/85603061379?pwd=TFNiZU9YSmpZN0VSeERIem1rZ2tPZz09

 

Toplantı Kimliği: 856 0306 1379

Parola: 080085

 

Prof.Dr. Osman SAMANCI, Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümünde öğretim üyesidir. Eğitim Bilimleri ve Öğretmen Yetiştirme alanında akademik çalışmalar yapmaktadır.

Temel Eğitim bölüm başkanlığı ve eğitim fakültesi dekan yardımcılığı yapan  Osman SAMANCI’nın Okul ve Hayat Başarısında Ailenin Rolü, Mutlu Aile Başarılı Çocuk ve Birleştirilmiş Sınıflarda Öğretim adlı 3 kitabı basılmıştır. Ayrıca çeşitli ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlanmış bir çok makalesi bulunmaktadır.

Osman SAMANCI, Aile Eğitimi, Öğretmen Eğitimi, Duygusal Zeka, Yaşam Boyu Öğrenme ve Eğitim Liderliği gibi konularda bir çok ilde öğretmen, yönetici ve anne babalara yönelik seminerler vermektedir. 

 

“Duygusal Zeka” Konulu Eğitici Farkındalık  Eğitimi