NEVÜ ‘3. Lig 3. Etap Masa Tenisi Müsabakaları’na Ev Sahipliği Yaptı

30 May 2022 1256
NEVÜ ‘3. Lig 3. Etap Masa Tenisi Müsabakaları’na Ev Sahipliği Yaptı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen ‘3. Lig 3. Etap Masa Tenisi Müsabakaları’na ev sahipliği yaptı.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen ‘3. Lig Masa Tenisi Müsabakaları’, 27-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Spor Merkezi’nde oynandı. Müsabakalara katılan sporcuları Spor Merkezi’nde ziyaret eden NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, kendilerine başarılar diledi.

NEVÜ’nün farklı branşlarda ulusal ve uluslararası sportif faaliyetlerin gerçekleştirildiği nitelikli alt yapıya sahip bir üniversite olduğunu söyleyen Rektör Aktekin, “Üniversitemizin bulunduğu şehrimiz sahip olduğu doğal ve kültürel zenginliğiyle birlikte, ulusal ve uluslararası düzeyde birçok sportif etkinliğe ev sahipliği yapan bir şehir. Aynı şekilde üniversitemiz de tenis, futbol, basketbol, tırmanış,  voleybol, masa tenisi ve hentbol gibi daha birçok alanda ulusal ve uluslararası farklı sportif faaliyetlerin gerçekleştirildiği alt yapıya sahip bir üniversite.  

Üniversite olarak 27-29 Mayıs 2022 tarihlerinde de Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen ‘3. Lig 3. Etap Masa Tenisi Müsabakaları’na ev sahipliği yaptık. Ben bu vesileyle müsabakaları üniversitemizde düzenleyen Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ve Nevşehir İl Temsilciliği ile emeği geçen herkese teşekkür ederken, müsabakalara katılan ve dereceye giren sporcularımızı da tebrik ediyorum” dedi.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara ödüllerini ise NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Dr. Oktay Çimen, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu yönetim kurulu üyesi Gizem Aktaş ve protokol üyeleri verdi.