“Sınıfın Kuralları ve Destekleyici İşlemlerle Yönetimi” Konulu Eğitici Farkındalık Eğitimi

03 Haziran 2022 961
“Sınıfın Kuralları ve Destekleyici İşlemlerle Yönetimi” Konulu Eğitici Farkındalık Eğitimi

“Sınıfın Kuralları ve Destekleyici İşlemlerle Yönetimi” Konulu Eğitici Farkındalık Eğitimi

NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri, Doç. Dr. Aysun ERGİNER’in “Sınıfın Kuralları ve Destekleyici İşlemlerle Yönetimi”  konulu eğitimi ile devam ediyor!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitimde Mükemmeliyet Uygulama ve Araştırma Merkezi (NEVEMM) tarafından üniversitemiz akademik personeline yönelik hazırlanan NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri “Sınıfın Kuralları ve Destekleyici İşlemlerle Yönetimi” konulu eğitim ile devam edecektir.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aysun ERGİNER tarafından 6 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 19.00’da Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek ve Youtube üzerinden canlı olarak yayınlanacak eğitime tüm akademik personelimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.

Katılım linki:   https://us06web.zoom.us/j/85634904820?pwd=VEc2cXczc0MvSTJzMGRTdFV0SkdyZz09

Toplantı Kimliği: 856 3490 4820

Parola: 222135

 

Youtube: NEVÜ-NEVEMM

Aysun   ERGİNER

Safranbolu’da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Safranbolu’da tamamladı. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nde lisans, aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Planlaması Anabilim Dalı Eğitim Ekonomisi ve Planlaması’nda yüksek lisans ve Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Anabilim Dalı Eğitim Ekonomisi ve Planlaması Programı’nda doktora öğrenimini tamamladı. Mesleki yaşamına ilkokul öğretmeni olarak başlayan Aysun Erginer, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Anabilim Dalın’da Araştırma Görevlisi olarak akademik mesleki yaşamına adım attı. 2012’de Yardımcı Doçent olarak göreve başladığı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Doçent oldu. 2013 yılında ziyaretçi Öğretim Üyesi olarak Kanada British Columbia Üniversitesi Pedagoji ve Program Bölümü’nde bulundu. Bu süre içinde “Eğitimde Şiddetsizlik” konusuna ilgi duydu ve bazı çalışmalar yaptı. Halen eğitimde şiddetsizlik konusunda dersler vermekte ve çalışmalarını sürdürmektedir. Bunun yanında ilgi alanları, AB ülkeleri öncelikli olmak üzere karşılaştırmalı eğitim sistemleri, eğitim politikası, öğretmenlik mesleği, okul yönetimi ve sınıf yönetimidir.  Mesleki yaşamında Dekan Yardımcılığı ve Anabilim Dalı Başkanlığı deneyimi olan yazar,  şu an Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Temel Eğitim Bölüm Başkanı ve Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir kız çocuk annesidir.

İletişim: aerginer@gmail.com,  aysunerginer@nevsehir.edu.tr

“Sınıfın Kuralları ve Destekleyici İşlemlerle Yönetimi” Konulu Eğitici Farkındalık Eğitimi