Postmodern Dönemde Eğitim Kurumlarında Teknoloji Liderliği” Konulu Eğitici Farkındalık Eğitimi

10 Haziran 2022 1361
Postmodern Dönemde Eğitim Kurumlarında Teknoloji Liderliği” Konulu Eğitici Farkındalık Eğitimi

NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri Dr. Öğr. Üyesi Eren KESİM’in “Postmodern Dönemde Eğitim Kurumlarında Teknoloji Liderliği”  Konulu Eğitimi ile Devam Ediyor!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitimde Mükemmeliyet Uygulama ve Araştırma Merkezi (NEVEMM) tarafından üniversitemiz akademik personeline yönelik hazırlanan NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri “Postmodern Dönemde Eğitim Kurumlarında Teknoloji Liderliği” konulu eğitim ile devam edecektir.

Anadolu Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Eren KESİM tarafından 13 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 19.00’da Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek ve youtube üzerinden canlı olarak yayınlanacak eğitime tüm akademik personelimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.

Katılım linki:  

https://us06web.zoom.us/j/83849531089?pwd=WnU2ajRCcVBONG5pNmxXWEQ4K25Tdz09

Toplantı Kimliği: 838 4953 1089
Parola: 732158

Youtube: NEVÜ-NEVEMM

 

Dr. Öğr. Üyesi Eren KESİM

1979 yılında Eskişehir’de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Eskişehir’de tamamladı. 2001 yılında Anadolu Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümünden mezun oldu. 2001 yılında Anadolu Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde araştırma görevlisi olarak göreve başladı. Yüksek lisans öğrenimini Anadolu Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde (2004, Danışman: Prof. Dr. Coşkun BAYRAK), doktora öğrenimini yine Anadolu Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde (2009, Danışman: Prof. Dr. Esmahan AĞAOĞLU) Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi alanında tamamladı. Dr. Eren Kesim halen Anadolu Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Eğitim Yönetimi Anabilim Dalında Dr. Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır. 

Postmodern Dönemde Eğitim Kurumlarında Teknoloji Liderliği”  Konulu Eğitici Farkındalık Eğitimi