J-MENA Projesiyle Japonya'da Yükseklisans ve Doktora Fırsatları !

23 Ağustos 2022 1123
J-MENA Projesiyle Japonya'da Yükseklisans ve Doktora Fırsatları !

J-MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesi Japonya Küresel Ağ Projesi), 5 yıl içinde MENA bölgesinden gelen öğrenci sayısını iki katına çıkarmayı hedeflemektedir. Japon hükümeti tarafından finanse edilen bu projeyi Japonya’dan Kyushu Üniversitesi yönetmektedir.

J-MENA Ankara Ofisi Akademik Koordinatörü Merve DAĞ  ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Uzmanımız Özlem KALKAN bir görüşme gerçekleştirerek J-MENA fırsatları hakkında bilgi alışverişinde bulunmuştur. Merve Dağ, 2022 yılı bitmeden üniversitemize gelerek ayrıca yüzyüze bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecektir. Her iki tarafın program müsaitliğine göre belirlenecek tarih ve program bilahare duyurulacaktır.

Konuyla ilgili bilginizi artırmak, Japonya'daki üniversiteler hakkında bilgi almak ve sorularınıza yanıt bulmak amacıyla 1-22 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Çevrimiçi Japonya'da Eğitim Fuarına https://forms.office.com/r/di9EdUYAAN linkteki formu doldurarak ücretsiz katılabilirsiniz.

Ülkemizden ve MENA bölgesinden Japonya'da bir üst eğitime giden öğrencilerin deneyimlerini paylaştığı J-Mena Youtube sayfasını takip etmenizi de ayrıca önermekteyiz:

https://www.youtube.com/channel/UCm4mXStgfbWllSMhGs9OBUg  

 

Saygılarımızla

Uluslararası İlişkiler Ofisi

iro@nevsehir.edu.tr

uio@nevsehir.edu.tr

J-MENA Projesiyle Japonya'da Yükseklisans ve Doktora Fırsatları !