Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Özel Yetenek Sınavı Sonuçları

24 Ağustos 2022 1662
Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Özel Yetenek Sınavı Sonuçları

2022 - 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜZİK EĞİTİMİ ANABİLİM DALI ÖZEL YETENEK SINAVI SONUÇLARI

 

MÜZİK EĞİTİMİ ABD ÖZEL YETENEK SINAV SONUCU LİSTESİ

ENGELLİ ADAY ÖZEL YETENEK SINAV SONUCU LİSTESİ

 

1-  Asil listeye göre kesin kayıt hakkı kazanan adaylar 25-26 Ağustos saat 17.00’a kadar kayıtlarını Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri’nde yaptıracaklardır. Belirtilen tarihlerde kesin kayıt yapmayan adaylar haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır.

2. Kontenjanın dolmadığı durumlarda boş kalan kontenjanların doldurulması için 31 Ağustos 2022 17.00’dan sonra boş kalan kontenjan sayısı kadar yedek liste açıklanacak ve 01 Eylül günü ilk yedek adaydan başlamak üzere kayıtlar alınacaktır. Yedek listede adı bulunup da belirtilen gün ve saatte başvuruda bulunmayan adaylar haklarını kaybetmiş sayılacaktır.

3. Kayıtlar şahsen yapılacak olup kayıt yaptıracak asil ve yedek adaylar mazeretlerini bildiren dilekçe ve noter onaylı vekâlet ile ikinci bir şahıs tarafından kayıtlarını gerçekleştirebilirler. Posta yoluyla kayıt yapılmayacaktır.

4. Kayıt hakkı kazanan T.C ve K.K.T.C. uyruklu Asil ve Yedek adaylar aşağıdaki belgeler ile kayıtlarını yaptıracaklarıdır.

  • Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diploma ya da yeni tarihli mezuniyet belgesinin asılları ve fotokopileri (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine geçmez.) Kayıt tarihinde liseden mezun durumunda olmadığını belgeleyen adayların kayıtları geçici statüde yapılacak olup asıl kayıtları mezun olduklarına dair belgelerini 31 Aralık 2022 tarihine kadar Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığına ibraz etmeleri halinde yapılacaktır. Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgeleyemeyenlerin geçici kayıtları silinecektir.
  • Yerleştirilmesinde ek puandan yararlandırılan adayın lise diplomasında veya mezuniyet belgesinde alan belirtilmemişse, hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir resmî belge,
  • T.C. Kimlik Kartı’nın önlü arkalı 1 adet fotokopisi (Aslı ile kontrol edilerek alınacaktır.)
  •  1 adet vesikalık fotoğraf
  • Kayıt anında başka bir lisans programında kaydı olan adayların Üniversitemize kayıt yaptırabilmeleri için diğer programdan kayıtlarının silinmesi ve kayıt silme işleminin YÖKSİS’te görünmesi gerekmektedir. YÖKSİS kaydı halen güncellenmemiş adayların ilgili Üniversiteden kaydın silindiğine dair yazı getirmeleri gerekmektedir.