2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Başarı Durumuna Göre (GANO) Yatay Geçiş Yedek Sonuçları

29 Ağustos 2022 1529
2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Başarı Durumuna Göre (GANO) Yatay Geçiş Yedek Sonuçları

Sonuçlar İçin Tıklayınız.

Yatay Geçiş Başvuruları kabul edilen adayların, 31 Ağustos-02 Eylül 2022  tarihleri arasında yataygecis@nevsehir.edu.tr adresine e-posta yolu ile aşağıda istenilen belgeleri pdf formatında yüklemeleri gerekmektedir. Göndermemeleri halinde kayıt haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır.

Kayıtlar gerçekleştikten sonra mailden kayıt işlemlerinin tamamlandığına dair dönüş sağlanacaktır.

İstenilen belgeler;

1- 1 Adet Fotoğraf,

2- Nüfus Cüzdanı,

3- Kayıtlı olduğunuz üniversiteden yatay geçiş yapmasına engel bir durumun olmadığına dair belge,

4- Kayıt yaptırmak istediğini beyan eden dilekçe (dilekçede iletişim numarası olması gerekmektedir)

5- ZORUNLU HAZIRLIĞI BULUNAN BÖLÜMLERE KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERİN;

- Zorunlu Hazırlık Aldığını Gösteren belge (başarı puanını göstermesi gerekli)

6- Disiplin cezası almadığını gösterir belge

Diş Hekimliği Fakültesine yatay geçiş hakkı kazanan öğrenciler, kayıt için gerekli olan yukarıdaki belgelerin asıllarını ders başlangıcında fakülteye ibraz edeceklerdir.

-Ayrıca şuan kayıtlı oldukları Üniversiteden kimlik kartlarını hiç teslim almayan ve kimliklerini diğer Üniversiteye teslim eden öğrenciler Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına kimlik kartlarını teslim almadıklarını veya teslim ettiklerini belirten bir dilekçe yazmaları gerekmektedir. Bu dilekçeyi de kayıt yapıtırmak istediğine dair dilekçeyle beraber tarafımıza (Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı NEVŞEHİR) kargo yoluyla göndermesi gerekmektedir.

Dilekçe İçin Tıklayınız.

**Kayıt hakkı kazanan öğrenci kayıtlı olduğu üniversiteden herhangi bir ilişik kesme işlemi yapmayacaktır. İlişik kesme işlemi kayıt olduktan sonra üniversiteler arasındaki resmi yazışma ile yapılacaktır. 

**Dilekçe ve Kayıtlı olduğunuz Üniversiteye ait öğrenci kimlik kartlarının (öğrenci kimlik kartı olmayan öğrenciler almadıklarına dair dilekçeyi)  kargo veya posta yoluyla Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı NEVŞEHİR adresine ulaştırılması gerekmektedir. 

**Eksik evrak tespit edilen veya başvuruda istenilen belgeleri yanlış beyanda bulunan öğrencilerin kayıt yaptırsalar dahi kayıtları silinecektir.

**Muafiyetler için, öğrenciler kayıt yaptırdıkları akademik birim ile iletişime geçip muafiyet işlemlerini yapmaları gerekmektedir.