AB EIC Hızlandırıcı Programı Eylül 2022 Etkinlikleri Ön Kayıtları Başlamıştır

02 Eylül 2022 905
AB EIC Hızlandırıcı Programı Eylül 2022 Etkinlikleri Ön Kayıtları Başlamıştır

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanıyla gerçekleşen T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürütücüsü olduğu Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen ve ana yararlanıcısının TÜBİTAK olduğu Ufuk 2020'de Türkiye Faz-II Projesi kapsamında gerçekleşecek ve KOBİ'leri hedefleyen #EICHızlandırıcı Programına yönelik Eylül ayı etkinlikleri hazırlıkları başlamıştır. Aşağıda yer alan her iki etkinlik için de, kayıt/onay prosedürü uygulanacak olup, etkinliklere yönelik ön kayıt işlemini gerçekleştiren katılımcılar katılımları uygun bulunması durumunda, Proje ekibi tarafından e-posta yoluyla etkinlik katılım bilgilendirmesini edineceklerdir.

 (i) KOBİ'ler için Proje Yazma Kampı, 13 Eylül 2022

Etkinlik, 13 Eylül 2022 tarihinde fiziksel olarak düzenlenecek olup Ufuk Avrupa EIC Hızlandırıcı (EIC Accelerator) Programı'na proje teklifi hazırlayan KOBİ ve start-up'lardan katılımcıları hedeflemektedir. 
Ön kayıt: https://docs.google.com/forms/d/1Bh7TrfJGwioZpPwUp8eaH-IDJMmndmxaZeMuaep8DHU/


(ii) EIC Hızlandırıcı için Proje Sunum Çalıştayı, 14 Eylül 2022
14 Eylül 2022 tarihinde karma etkinlik olarak gerçekleşecek KOBİ'ler için etkinlik ise, EIC Hızlandırıcı Programı'nın değerlendirme sürecinin bir parçası olan ve projenin fon alması için önemli bir aşama olan EIC jürisi ile gerçekleştirilecek mülakatta yapılması beklenen sunumun teknikleri etkinliğin odak noktası olacaktır. 
Ön kayıt:  https://docs.google.com/forms/d/1DtPMVgIDqxVFKTOpnRFBpppDvV3haB7eKLCuXBOBh2w

Son olarak, her iki etkinlik için de daha fazla bilgi almak için takip eden bağlantıları kullanabilirsiniz.

TR: https://ufukavrupa.org.tr/tr/haberler/ufuk-2020de-turkiye-faz-ii-teknik-destek-projesi-eylul-ayi-icerisinde-kobileri-hedefleyen

ENG: https://ufukavrupa.org.tr/en/news/important-eic-accelerator-events-smes-september

Saygılarımızla

Uluslararası İlişkiler Ofisi
iro@nevsehir.edu.tr
uio@nevsehir.edu.tr

AB EIC Hızlandırıcı Programı Eylül 2022 Etkinlikleri Ön Kayıtları Başlamıştır