Fen Bilimleri Enstitüsüne Kayıt Hakkı Kazanan YEDEK Aday Listesi 3

16 Eylül 2022 931
Fen Bilimleri Enstitüsüne Kayıt Hakkı Kazanan YEDEK Aday Listesi 3

* Yedekten kazanan adayların kesin kayıtlarını 15-16 Eylül 2022 tarihleri arasında on-line olarak yapmaları gerekmektedir.

* Kazanan öğrencilerin aşağıdaki linkten kesin kayıt işlemlerini yapmaları gerekmektedir.

 

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Enstitümüze Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Yapması Gereken İş ve İşlemler İçin Tıklayınız.

İş Sağlığı ve Güvenliği Tezsiz Yüksek Lisans Uzaktan Eğitim

*Kayıt tarihleri içerisinde kayıt yaptırmayan aday kayıt hakkından vazgeçmiş sayılır.

 

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEZSİZ UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMINI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Enstitümüze lisansüstü kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin sıklıkla tereddüt ettikleri hususlara ait yapmaları gereken iş ve işlemler aşağıda belirtilmiştir:

1. Lisansüstü programların herhangi birisine kayıt hakkı kazanan öğrenciler, daha önceden duyurulduğu şekilde on-line olarak sadece ön kayıt yaptıracak olup, kesin kayıtlar tarafımızdan yapılacaktır. Ön kaydını yaptıran öğrenciler tarafımızdan talep edilmedikçe elden hiç bir evrak getirmeyeceklerdir.

2. İş Sağlığı ve Güvenliği Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans uzaktan öğretim programına ön kaydını yaptıran öğrenciler 16 Eylül 2022 Cuma günü saat:17.00'a kadar Ziraat Bankasına T.C. Kimlik Numaraları ile dönemlik ücreti (4.000 TL) yatırmalarına müteakip kesin kayıtları yapılacaktır.