Rektör Aktekin ve Nevşehir İl Protokol Üyeleri Volvo Trucks’ın Kayseri’deki Açılışına Katıldı

29 Eylül 2022 1071
Rektör Aktekin ve Nevşehir İl Protokol Üyeleri Volvo Trucks’ın Kayseri’deki Açılışına Katıldı

Temsa İş Makinaları’nın Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği Volvo Trucks’ın Kayseri’deki yeni bayi ve servis noktası Kayseri Motorlu Araç, yapılan törenle hizmete açıldı.

4 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 14 bin metrekareden oluşan tesisin açılış törenine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız, NTB Başkanı İbrahim Salaş, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, Volvo Trucks Uluslararası Kıdemli Başkan Yardımcısı Per-Erik Lindström ve Özaltın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın ile firmaların üst düzey yöneticileri katıldı.

Temsa İş Makinalarının 2017 yılında Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği Volvo Trucks markasıyla satış ve satış sonrası hizmetler ağını da güçlendirmeye devam ettiğinin vurgulandığı törende konuşan Volvo Trucks Kıdemli Başkan Yardımcısı Erik Lindström Türkiye’nin ve bölgenin önemine değinerek  “Hidrojene de içten yanmalı motorlara da yatırım yapıyoruz. Tüm yaptıklarımızı ortaklarımızla müşterilerimizle birlikte yapmaya çalışıyoruz. 5 yıldır Temsa ile son derece uyumlu şekilde faaliyetlerimizi sürdürdük. Sizinle Temsa olarak Volvo Trucks ve Kayseri Motorlu Araçlar olarak birlikte olmaktan son derece mutluyuz” dedi.

Yapılan konuşmalarda; Volvo Trucks’ın Türkiye genelindeki 12. yetkili servisi olan Kayseri Motorlu Araç’ın açılışını gerçekleştiren Temsa İş Makinalarının bu yeni tesisiyle çekici ve kamyon ürünlerinin satış, servis ve yedek parça hizmetlerini aynı çatı altında vereceği belirtilerek Markanın en büyük tesisi olan Volvo Trucks’ın ülke ve bölge ekonomisine değer katacağı vurgulandı.