Nevşehir İl Emniyet Müdürü Loğoğlu’ndan Rektör Aktekin’e Ziyaret

12 Ekim 2022 858
Nevşehir İl Emniyet Müdürü Loğoğlu’ndan Rektör Aktekin’e Ziyaret

Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’e iade-i ziyaret bulundu.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret eden Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması yönünde iyi dileklerini iletti. Loğoğlu emniyet teşkilatı olarak halkın ve öğrencilerin huzur, mal ve can güvenliklerinin sağlanması ve bilgilendirilmelerine yönelik yürüttükleri çalışmalara değindi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Aktekin ise İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu’na teşekkür ederek, görevlerinin tekrar hayırlı olması ile birlikte çalışmalarında kolaylıklar diledi. Aktekin ayrıca, dünyanın ve ülkenin farklı coğrafyalarından ailelerin üniversiteye ve şehre emaneti olan öğrencilerin gerek üniversite içi gerekse üniversite içi huzur ve güvenliklerinin sağlanmasına yönelik vermiş oldukları desteklerinden dolayı da Emniyet Müdürü Loğoğlu ve tüm kolluk kuvvetlerine minnettarlığını belirtti.