Rektör Aktekin’den NTSO Başkanı Parmaksız’a Hayırlı Olsun Ziyareti

26 Ekim 2022 656
Rektör Aktekin’den NTSO Başkanı Parmaksız’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı Mehmet Arif Parmaksız’ı ziyaret etti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanlığı’na tekrar seçilen Mehmet Arif Parmaksız’ı ve beraberinde Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli'yi ziyaret eden NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, kendilerine ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinin hayırlı olması ile birlikte başarılı çalışmalar temennisinde bulundu. Sivil toplum kuruluşlarının bulundukları şehrin, bölgenin ve ülkenin kalkınmasında önemli roller üstlendiğini belirten Aktekin, ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında YÖK tarafından ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı’na dahil edilen üniversite olarak ‘Üniversite – Şehir’ iş birliğine büyük önem verdiklerini söyledi. Aktekin ayrıca NEVÜ’nün kuruluşundan itibaren bugüne kadar vermiş oldukları desteklerinden dolayı da Başkan Parmaksız ve yönetimine teşekkür etti.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Aktekin’e teşekkür eden Başkan Mehmet Arif Parmaksız ise Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’nün şehrin sahip olduğu değerleriyle kalkınmasına yönelik yürütmüş olduğu çalışmaların memnuniyet verici olduğunu söyledi.  Parmaksız Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve yönetimi olarak bundan sonra da şehirle bütünleşen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’ne olan desteklerinin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.