NEÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Birekul’dan Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’e Ziyaret

25 Kasım 2022 712
NEÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Birekul’dan Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’e Ziyaret

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Birekul, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

“Gençlik ve Modern Zaman Söyleşileri” kapsamında “Modern Toplum, Doğa ve İslam” konulu konferans vermek üzere NEVÜ’de bulunan Dekan Prof. Dr. Mehmet Birekul,  Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret etti. Birekul ziyaretlerinde hazırladıkları bilimsel ortam ve misafirperverliklerinden dolayı Rektör Aktekin ve yönetimine teşekkür etti.  

Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin,  NEVÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfükar Durmuş’un da hazır bulunduğu ziyarette Prof. Dr. Mehmet Birekul’a kendilerini üniversitede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

“Gençlik ve Modern Zaman Söyleşileri” kapsamında “Modern Toplum, Doğa ve İslam” konulu konferansa yönelik ilginin yoğunluğundan duyduğu memnuniyeti belirten Rektör Aktekin, öğrencilerin alan dersleri ile birlikte alan dışında da kendilerini geliştirecek her türlü bilimsel, sosyal ve kültürel etkinlikleri desteklediklerini vurgulayarak NEVÜ ev sahipliğinde gerçekleştirdikleri bilimsel etkinlikten dolayı da Dekan Birekul’a teşekkür etti.