Rektör Aktekin’den Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şubesi’ne Ziyaret

06 Aralık 2022 685
Rektör Aktekin’den Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şubesi’ne Ziyaret

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şubesi’ne iade-i ziyarette bulundu.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şubesi’ni ziyaretlerinde kendilerini, Şube Başkanı Harun Öcal ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Rektör Aktekin’e ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Başkan Öcal ve yönetim kurulu üyeleri, yeni yönetim olarak yürüttükleri sendikal faaliyetler hakkında Rektör Aktekin'e bilgi verdi.  Üniversitede görev yapan tüm akademik ve idari personelin özlük hakları başta olmak üzere istek ve taleplerinin karşılanmasına yönelik yürüttükleri objektif, hakkaniyetli çalışma ve desteklerinden dolayı Rektör Aktekin ve yönetimine ayrıca teşekkür eden Başkan Öcal, sendika olarak her daim üniversitenin yanında olduklarını ifade etti.

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Öcal ve yeni yönetimine görevlerinin tekrar hayırlı olması ile birlikte başarılar dileyen Rektör Aktekin, üniversite-şehir iş birliğine büyük önem verdiklerini söyledi. Üniversite yönetimi olarak bu kapsamda kamu yararına yönelik faaliyetlerde bulunan tüm sivil toplum kuruluşlarını da önemsediklerini belirten Aktekin,  üniversite ve şehir için her türlü ikili iş birliklerine de açık olduklarını ifade etti. Aktekin üniversitede görev yapan tüm akademik ve idari personelin özlük haklarını korumakla birlikte istek ve taleplerini karşılamak için kanunlar ve imkânlar doğrultusunda gerekli tüm çalışmaları gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Rektör Aktekin daha sonra Şube Başkanı Öcal ve yeni yönetim kuruluyla bir süre görüştü.