Nevşehir Belediyesi’nden Final Sınavına Hazırlanan NEVÜ Öğrencilerine İkram

03 Ocak 2023 985
Nevşehir Belediyesi’nden Final Sınavına Hazırlanan NEVÜ Öğrencilerine İkram

Nevşehir Belediyesi final sınavlarına hazırlanan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğrencilerine yönelik, sınav boyunca devam edecek çeşitli ikramların yer alacağı stant açtı.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran kendisine eşlik eden NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahlan Öztürk, NEVÜ Genel Sekreteri Nihat Çavuşoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan ile birlikte NEVÜ Damat İbrahim Paşa Yerleşkesi içerisinde yer alan Hoca Ahmed Yesevi Kütüphanesi’nde güz dönemi final sınavlarına hazırlanan NEVÜ’lü öğrencilere moral ziyaretinde bulundu.

NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahlan Öztürk ve beraberindekiler ile birlikte kütüphane girişinde Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından açılan ikram standını ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  öğrencilere sınavlar ile birlikte eğitim hayatlarında başarılar diledi.  Başkan Savran ayrıca çeşitli ikramların yer alacağı standın sınav boyunca açık kalacağını söyledi.  

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’a ve emeği geçen herkese üniversite ve öğrenciler adına teşekkür eden NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahlan Öztürk ise NEVÜ Kızılay Kulübü, Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanlığı ve Türk Kızılay Nevşehir İl Başkanlığı iş birliği ile Hoca Ahmed Yesevi Kütüphanesi önünde her akşam yapılan meyve, çay ve çorba ikramı 13 Ocak 2023 tarihine kadar devam edeceğini söyledi.