Rektör Aktekin Görevde Yükselen İdari Personeli Tebrik Etti

07 Ağustos 2023 981
Rektör Aktekin Görevde Yükselen İdari Personeli Tebrik Etti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, görevde yükselme ve ünvan değişikliği yazılı ve sözlü sınavlarında başarılı olan idari personeli tebrik etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin,  Karadeniz Teknik Üniversitesi UZEM tarafından yapılan ‘Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Yazılı Sınav’ ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Görevde Yükselme Sınav Kurulu’nun sözlü sınav puanlarını değerlendirme sonucuna göre başarılı olan üniversite personeli Bilgisayar Programcılığı Teknikeri Ozan Şahan, Bilgisayar Mühendisi Mustafa Yöndemli, Elektrik/Elektronik Mühendisi Ali Orman,  Şefler İlkay Yurtkulu, Şerife Obut,  Rabia Çiçekli, Selma Ercan, Özal Gültekin ile Memurlar Salih Karaaslan, Emrah Yılmaz ve İbrahim Yolageldi’yi makamında kabul etti. 

NEVÜ Genel Sekreteri Nihat Çavuşoğlu ve Personel Daire Başkanı Bünyamin Ergen’in de hazır bulunduğu kabullerinde personelleri tebrik eden Rektör Aktekin, kendilerinin yeni ünvan ve görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Aktekin, “Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi' alanında ihtisaslaşan üniversite olarak belirlediğimiz hedefler doğrultusunda üniversitemizde görev yapan tüm akademik ve idari personelimizle başarılı ve güzel çalışmalara hep birlikte imza atıyoruz. Bu bağlamda emeği geçen tüm personelimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Üniversite olarak bizler öğrencilerimizle, tüm akademik ve idari personelimizle bu şehrin  hızla büyüyen büyük bir ailesiyiz. Sizleri tebrik ederek yeni ünvan ve görevlerinizin hayırlı olmasını dilerken,  özverili çalışmalarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.