NEVÜ Fen Edebiyat Fakültesi’ne Doçent Ataması Yapıldı

25 Ağustos 2023 779
NEVÜ Fen Edebiyat Fakültesi’ne Doçent Ataması Yapıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin Başkanlığında yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında alınan karar uyarınca Fen Edebiyat Fakültesi, Türk Dili Edebiyatı Bölümü, Türk Halk Edebiyatı Ana Bilim Dalı Doçent kadrosuna Doç. Dr. Serkan Köse atandı.

Yönetim olarak üniversitenin fiziki yapılanmasıyla birlikte akademik ve idari kadrosunu güçlendirmeye devam ettiklerini belirten Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, ataması yapılan Doç. Dr. Serkan Köse’ye yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi. 

Aktekin, “Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi' alanında ihtisaslaşan üniversite olarak belirlediğimiz hedefler doğrultusunda üniversitemiz bünyesinde yeni açtığımız ve açmayı planladığımız bölüm ve programlarımıza yönelik akademik kadromuzu da güçlendirmeye devam etmekteyiz. Bu doğrultuda atamasını gerçekleştirdiğimiz Doç. Dr. Serkan Köse’ye şahsım ve üniversitem adına yeni görevlerinin hayırlı olmasıyla birlikte, özverili çalışmalarının bundan sonra da artarak devam etmesini diliyorum” dedi.