2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Özel Yetenek Sınav Sonuçları

06 Eylül 2023 461
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Özel Yetenek Sınav Sonuçları

Olimpik Milli Kadın Adaylar

Olimpik Milli Erkek Adaylar

Olimpik Olmayan Milli Kadın Adaylar

Olimpik Olmayan Milli Erkek Adaylar

Kadın Adaylar

Erkek Adaylar

Boks Kadın

Boks Erkek

Spor Tırmanışı Erkek

Bocce Kadın

Bocce Erkek

Engelli Erkek Adaylar

Engelli Kadın Adaylar

Yabancı Uyruklu Adaylar

Not: Spor özgeçmiş puanları daha önce yayınlandığından dolayı tablolara dahil edilmemiştir.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Antrenörlük Eğitimi Bölümünü kazanan tüm adayların kayıt işlemlerini, 04-06 Eylül 2023 tarihleri arasında yapmaları gerekmektedir.

06 Eylül 2023 saat 17:00'a kadar kaydını yaptırmayan adaylar haklarını kaybetmiş sayılacaklardır. Bu tarihler arasında kayıtlarını yaptırmayan adayların yerine, birinci (1.) yedek adaydan başlamak üzere, yedek sıralamasında bulunan adayların kayıtları yapılacaktır. Kayıtlar Spor Bilimleri Fakültesi Öğrenci işlerinde yapılacaktır. Bölümümüze kayıt yaptıran adaylar, isteğe bağlı İngilizce hazırlık eğitimi alabileceklerdir. İngilizce hazırlık okumak isteyen adayların konuyla ilgili formu kayıt sırasında doldurması gerekmektedir.

Kayıtlar şahsen yapılacak olup, kayıt yaptıracak adaylar mazeretlerini bildiren dilekçe ve noter onaylı vekalet ile ikinci bir şahıs tarafından kayıtlarını gerçekleştirebilirler. Posta yoluyla kayıt yapılmayacaktır.

Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diploma ya da yeni tarihli mezuniyet belgesinin aslı ve 1 adet fotokopisi gerekmektedir.

Lise diploması olmayıp ancak mezun durumunda olan adayların kayıtları geçici statüde yapılacaktır. Asıl kayıtlar, mezun olduklarına dair belgelerini 31 Aralık 2023 tarihine kadar Öğrenci İşlerine ibraz etmeleri halinde yapılacaktır. Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgeleyemeyenlerin geçici kayıtları silinecektir.

Kayıt sırasında istenilen belgeler;

  • 1 adet Lise Diplomasının aslı ve fotokopisi
  • 2 adet vesikalık fotoğraf
  • 1 adet Devlet veya Özel Hastanelerden alınan "Spor Bilimleri Fakültesi, Antrenörlük Eğitimi Bölümünü okumasında sakınca yoktur" ibareli tam teşekküllü sağlık raporu (Heyet Raporu). Bu raporun alınması belli bir süreyi kapsadığından adayların bu konuda dikkatli olmaları ve hastanelere başvuruda gecikmemeleri önemlidir. Heyet Raporunda en az 5 farklı hekim onayı ve imzası olması şarttır. Heyet raporunu kayıt tarihlerinde teslim edemeyen adaylar, şahsen kayıt sırasında heyet raporunu en geç 02 Ekim 2023 saat 17:00'a kadar teslim edeceklerine dair imzalı taahhütnameyi verdiklerinde kayıtları yapılacaktır.
  • Spor özgeçmiş belgelerinin ıslak imzalı ve onaylı hali olmalıdır. Spor Özgeçmiş belgelerinin gerçeğe aykırı olduğu tespit edilen adayların kesin kayıtları yapılmayacak ve adli soruşturma kapsamında savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır.

Heyet Raporu Taahhütname Dilekçe Örneği İçin Tıklayınız.

Kayıt Hakkından Feragat Edenlerin Dolduracağı Taahhütname Dilekçe Örneği İçin Tıklayınız