Hacıbektaş Teknik Bilimler MYO Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi

08 Kasım 2023 755
Hacıbektaş Teknik Bilimler MYO Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu birinci sınıf öğrencilerine yönelik “Bilgilendirme ve Oryantasyon Eğitimi” düzenlendi.

Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’na yeni başlayan yaklaşık 126 öğrencinin üniversite ve çevreyle uyum sürecini desteklemek, üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen eğitimde öğrenciler, merkez yerleşkeyi gezerek bilgi aldı.

Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu akademisyenleri Öğr. Gör. Orçun Bağra, Öğr. Gör. Ensar Koşatepe, Öğr. Gör. Hakan Yalın rehberliğinde; Bilgisayar Programcılığı, İnsansız Hava Aracı Teknolojisi ve Operatörlüğü, Grafik Tasarımı,  Elektrik Enerjisi Üretim, İletim Dağıtımı Programı, Mekatronik Programlarında okuyan öğrencilerden oluşan gruba; Kariyer Merkzezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Toprak Keskin ve Müdür Yardımcısı Arş. Gör. Dr. Selin Zengin Taşdemir eşlik etti.

Programda öğrencilere üniversitenin sunduğu akademik, kültürel, sportif ve sosyal olanaklar tanıtılarak üniversitedeki akademik ve idari yapı ile bölümlerin işleyişi hakkında bilgi verildi. Oryantasyon programı, öğrencilerin sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.