Hayırsever İş İnsanı Muzaffer Leblebici’den NEVÜ Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencilerine Medikal Forma

09 Kasım 2023 891
Hayırsever İş İnsanı Muzaffer Leblebici’den NEVÜ Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencilerine Medikal Forma

Nevşehir'in hayırsever iş insanlarından Funny Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Leblebici Mayıs ayı içerisinde katıldığı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Diş Hekimliği Fakültesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin temel atma töreninde söz verdiği medikal formaları öğrencilere teslim etti. 

NEVÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nde Dekan Prof. Dr. Bayram Deviren, akademisyenler ve öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin ve iş insanı Muzaffer Leblebici Funny Şirketler Grubu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adına, diş hekimliği uygulamalarında; ameliyat öncesinde cerrahlar, asistanlar ve uzman kişilerce kullanım özellikli medikal formaları öğrencilere teslim etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin üniversite-şehir dayanışmasının en güzel örneklerinden birisini oluşturduğunu vurgulayan Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, Funny Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Leblebici’ye Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerine sağlamış olduğu katkı ve desteklerden dolayı teşekkür etti.