NEVÜ Öğrencilerine ‘MedData Hastane Bilgi Sistemleri Uygulamalı Başlangıç Eğitimi’ Verildi

12 Kasım 2023 622
NEVÜ Öğrencilerine ‘MedData Hastane Bilgi Sistemleri Uygulamalı Başlangıç Eğitimi’ Verildi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) tarafından MedData Bilişim Ankara ortaklığında ve ‘Hastane Bilgi Sistemleri I’ dersi kapsamında öğrencilere yönelik “MedData Hastane Bilgi Sistemleri Uygulamalı Başlangıç Eğitimi" verildi. 

NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Gülşehri Salonu’nda SHMYO Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programları 2. sınıf öğrencilerine ‘Hastane Bilgi Sistemleri Dersi’ kapsamında düzenlenen eğitim programında MedData Eğitim Müdürü Serkan Baştuğ ile NEVÜ SHMYO Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ali Rıza Özdemir konuşmacı olarak yer aldı.

‘MedData Hastane Bilgi Sistemleri Programının Başlangıç Eğitimi’ olan  ‘Hasta Kayıt Kabul ve Vezne Modülleri’nin uygulamalı olarak anlatıldığı eğitim programı sonunda MedData Eğitim Müdürü Serkan Baştuğ ile Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ali Rıza Özdemir’e katılım ve katkılarından dolayı teşekkür eden SHMYO Müdürü Doç. Dr. Kamuran Özdil, kendilerine teşekkür belgesi takdiminde bulundu. 

Öğrencilere katılım belgelerinin de verildiği eğitim programının önemine değinen Öğr. Gör. Ali Rıza Özdemir, bu tür programlar düzenleyerek öğrencilerin eğitim ve öğretimlerinde niteliklerini arttırmayı amaçladıklarını söyledi.