Erciyes Anadolu Holding Yöneticileri NEVÜ İİBF Öğrencileriyle Kariyer Süreçlerini Paylaştı

05 Ocak 2024 613
Erciyes Anadolu Holding Yöneticileri NEVÜ İİBF Öğrencileriyle Kariyer Süreçlerini Paylaştı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Genç Ortam Gençlik Kulübü tarafından düzenlenen ‘Kariyer Süreçleri’ adlı etkinlikte, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) öğrencileri Erciyes Anadolu Holding Yöneticileriyle bir araya geldi.

İİBF konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ferda Üstün, Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve kulüp danışmanı Prof. Dr. Şükran Güngör Tanç, Erciyes Anadolu Holding Bilgi Teknolojileri Koordinatör Danışmanı Mehmet Ali Ünver, Erciyes Anadolu Holding Bilgi Teknolojileri Operasyon Direktörü Hakkı Mert Çakar, Erciyes Anadolu Holding Bayii ERP İş Uygulamaları Müdürü ve NEVÜ İşletme Bölümü mezunu Recep Üstündağ, İstikbal Anonim Şirketi İnsan Kaynakları Müdürü ve NEVÜ İktisat Bölümü mezunu Yunus Ataseven, İİBF akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Etkinlikte Erciyes Anadolu Holding yöneticileri, holding bünyesinde faaliyet gösteren şirketleri, iş süreçlerini ve faaliyet alanlarını tanıttı, öğrencilere kariyer olanaklarına ilişkin bilgiler aktardı. Bu bilgilerin yanı sıra Holdingin üst düzey pozisyonlarında görev alan NEVÜ İİBF mezunları Recep Üstündağ ve Yunus Ataseven’in sunumları, öğrencilerin ilgi ve motivasyonunu arttırdı.

Sunumların ardından soru ve cevap şeklinde gerçekleştirilen etkinlik katılımcılara teşekkür belgeleri verilmesiyle sona erdi.