NEVÜ'de Ramazan Coşkusu: İftar ve Etkinlikler Öğrencileri Buluşturuyor

29 Mart 2024 474
NEVÜ'de Ramazan Coşkusu: İftar ve Etkinlikler Öğrencileri Buluşturuyor

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de 'İftar Sofrasında Öğrencilerimizle Ramazan Sevincini Paylaşıyoruz' teması ile düzenlenen Ramazan Ayı iftar programlarında bir araya gelen öğrenciler, iftarın manevi atmosferini paylaşırken müzik dinletisi ve ödüllü bilgi yarışmaları gibi çeşitli etkinliklerle Ramazan Ayı'nın mutluluğunu yaşıyor.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’nün ‘Ramazan Ayı’ boyunca Nevşehir Valiliği koordinesinde ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Kızılay Nevşehir Şubesi ve Nevşehirli hayırseverlerin katkıları ile NEVÜ merkez kampüs ile birlikte ilçelerde bulunan kampüslerde eğitim gören öğrencilere yönelik iftar programları devam ediyor.

NEVÜ TAFANA Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesisleri’nde hafta içi her gün saat 18.00'de Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programlarında canlı müzik dinletisi ve ödüllü bilgi yarışmaları da düzenleniyor. NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin'in de zaman zaman katılarak öğrencilerle birlikte Ramazan sevincini paylaştığı ve balon turu, kitap, indirim çekleri ve bazı restoranlarda ücretsiz iftar yemeği gibi çeşitli ödüllerin verildiği programlara katılan öğrenciler, Ramazan Ayı’nın maneviyatını ve güzelliği hep birlikte yaşıyorlar. 

NEVÜ Rektörlüğü, Nevşehir il protokolü, hayırseverler, NEVÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Kızılay gönüllüleri, sahne programı görevlisi öğrencilerin katkıları ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Adem Çatak’ın koordinasyonunda gerçekleştirilen etkinliklerin sahne programını ise Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Mevlüt Uğurlu yönetiyor.