"Altyapı Antrenörlüğünde Başarının Sırrı" Adlı Seminer

03 Nisan 2024 236
"Altyapı Antrenörlüğünde Başarının Sırrı" Adlı Seminer

Türkiye'nin dört bir yanında genç yeteneklerin gelişimine yön veren ve Hentbol branşında birçok Türkiye şampiyonluğu elde eden Kepez Belediyesi Antrenörü Sertan SARPAŞ, tecrübelerini paylaşmak üzere bir seminer düzenliyor. Antrenörlük kariyeri boyunca okullar liginden genç kategorilere kadar geniş bir alanda kazandığı başarılarla dolu bir yolculuğa çıkan Antrenör SARPAŞ, "Altyapı Antrenörlüğünde Başarının Sırrı" adı altında, bu seminerde disiplin, motivasyon ve liderlik gibi konularda derinlemesine bilgiler sunacak.

SARPAŞ'ın kariyeri boyunca ulaştığı genç yetenekler ve elde ettiği başarılar, bu seminerin sadece bilgi aktarımı olmayıp, aynı zamanda katılımcılarına gerçek dünya deneyimleri ve uygulanabilir yöntemler sunacağının bir göstergesidir. Bu seminer, sizlere genç sporcularınızla olan ilişkinizi güçlendirmenin, onlara ilham vermenin ve onları başarıya taşımanın yollarını öğretecek.

Antrenörlük becerilerinizi geliştirmek ve genç sporcularınızın en iyi potansiyellerine ulaşmalarına yardımcı olacak stratejiler arıyorsanız, bu semineri kaçırmayın.

Tarih: 4 Nisan 2024 Perşembe

Saat: 14.00

Yer: Eğitim Fakültesi Şehit Eren Bülbül Konferans Salonu

"Altyapı Antrenörlüğünde Başarının Sırrı" Adlı Seminer