NEVÜ’lü Öğrencilere Ramazan Ayı Boyunca İftar ve Burs Veren Hayırsever İş İnsanlarına Plaket Verildi

05 Nisan 2024 447
NEVÜ’lü Öğrencilere Ramazan Ayı Boyunca İftar ve Burs Veren Hayırsever İş İnsanlarına Plaket Verildi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de eğitim gören öğrencilere Ramazan Ayı boyunca iftar ve burs veren hayırsever iş insanlarına teşekkür plaketi verildi.

Nevşehir Valisi Ali Fidan'ın teşrifleriyle ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı M. Arif Parmaksız'ın ev sahipliğinde meslek komiteleri müşterek toplantısı ve iftar programı düzenlendi. NTSO’da düzenlen programa; Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Nevşehir Adalet Komisyonu Başkanı Ali İhsan Tabak, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın Nevşehir Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meslek komitesi üyeleri, protokol üyeleri ve Nevşehirli hayırsever iş insanları katıldı.

İftar programında konuşan NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız; "Sayın Valimizin öncülüğünde, Sayın Rektörümüz ve üniversite çalışanları ile Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı’nın gayretlerinin yanı sıra bugün bizlerle bir arada bulunan çok kıymetli hayırseverlerimizin katkılarıyla Türkiye’ye örnek olan bir hayır zinciri oluşturduk. Göz bebeğimiz Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerimize Ramazan Ayı boyunca düzenli olarak iftar yemeği verdik. Yine ihtiyaç sahibi öğrencilerimize Rektörlüğümüz aracılığıyla nakdi yardım sağladık” dedi.

Nevşehir Valisi Ali Fidan Ramazan Ayı boyunca üniversite öğrencilerine verilen iftar yemeğine katkı sunarak burs veren NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız'a ve Nevşehirli hayırsever sanayici ve iş insanlarına teşekkür etti.

Rektör Aktekin: Nevşehir paylaşma ve hayırseverlik bağlamında ülkemize örnek teşkil eden bir şehir 

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, NEVÜ’de eğitim gören öğrencilere yönelik 'İftar Sofrasında Öğrencilerimizle Ramazan Sevincini Paylaşıyoruz' temasıyla Ramazan Ayı boyunca düzenlenen iftar programına katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Aktekin, “Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak 2022 yılında Valiliğimiz öncülüğünde kamu kurum ve kuruluşlarımızın yanı sıra hayırseverlerimizin destekleriyle öğrencilerimize yönelik Ramazan Ayı boyunca iftar sofraları kurarak Ramazan Ayı’nın bereketini, bolluğunu, mutluluğunu ve sevincini hep birlikte yaşadık. Bu Ramazan Ayı’nda da yine Nevşehir Valiliğimiz koordinesinde ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Kızılay Nevşehir Şubesi ve siz hayırsever iş insanlarımızın katkıları ile ülkemizin ve dünyanın farklı coğrafyalarından üniversitemizde eğitim gören öğrencilerimize merkez kampüsümüz başta olmak üzere 6 ilçede bulunan kampüslerimizde iftar programları düzenliyoruz. Nevşehir gerçekten de paylaşma ve hayırseverlik bağlamında ülkemize örnek teşkil eden bir şehir. 

Bugün bu vesileyle her zaman üniversitemize destek olan başta Sayın Valimiz Ali Fidan olmak üzere Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız’a, Türk Kızılay Nevşehir Şubesine, siz hayırsever iş insanlarımıza ve tüm hayırseverlerimize şahsım ve üniversitem adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

İftar programı, Ramazan ayı boyunca NEVÜ öğrencilerine verilen iftar yemeğine katkı sunan, Nevşehirli hayırsever sanayici ve iş insanlarına Nevşehir Valisi Ali Fidan, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız’ın birlikte plaket vermeleriyle sona erdi.